خرید شارژر خورشیدی همراه
انرژیهای زیادی در طبیعت وجود دارد که میتوان از آنها استفاده کرد. انرژی خورشیدی یکی از انواع انرژیهای در دسترس و ارزان است. کشور ما جزو کشورهایی است که به صورت میانگین بخش زیادی از روز انرژی خورشیدی را در اختیار دارد. به همین علت میتوان نهایت استفاده را از این نوع انرژی برد. زیرا با توجه به این که مبدلهای آن نیز ارزان قیمتاند، هزینهای در برندارد و بهراحتی قابل بهرهبرداری است. در هنگام خرید، قیمت شارژر خورشیدی همراه با توجه به پورت های آن ها مشخص میشود. این شارژر یکی از سیستمهایی است که در هر جایی قابل استفاده است. با ما همراه باشید تا با این تکنولوژی آشنا شوید.

راهنمای خرید شارژر خورشیدی موبایل
قبل از این که برای خرید شارژر خورشیدی همراه اقدام کنید باید یک سری اطلاعات در این خصوص داشته باشید. به عنوان مثال مراکز خرید لوازم الکترونیکی اصل همچون فروشگاه همگامان پویا را بشناسید. بهتر است برای خرید حتما از این مراکز اقدام کنید. تا مطابق با نیاز خود و با هزینه متناسب با کیفیت خرید خود را انجام دهید. نیاز خود را بشناسید و شارژر را به خوبی بررسی کنید. در این مواقع میتوانید از یک کارشناس فروش حرفهای کمک بگیرید. نیازهای خود را شرح دهید. مثلا پورت شارژری که باید به شارژر وصل کنید همراهتان باشد تا شارژری مناسب تهیه کنید. هنگام خرید شارژر خورشیدی بزرگ یک سری مشخصات فنی را باید بررسی کنید. مهمترین و اولین مسئلهای که باید به آن توجه کنید، ظرفیت باطری این دستگاه است. سعی کنید از شارژری استفاده کنید که ظرفیت باطری آن نسبت به ظرفیت گوشی یا سیستمی که میخواهید شارژ کنید بیشتر باشد. به عنوان مثال اگر دستگاه الکترونیکیتان دارای باتری 100 میلی آمپر است، با یک شارژر 300 میلی آمپری 3 بار میتوانید آن را شارژ کنید. مشخصات فنی مانند ظرفیت باتری، جنس آن، تعداد پورت و... را بررسی کنید. نیازی نیست ظرفیتهای بسیار بالا را بخرید. به نسبت نیاز خود خریداری کنید برای اینکه هزینههای بالاتری پرداخت نکنید.
قیمت شارژر خورشیدی موبایل ارزان
قیمت شارژر خورشیدی موبایل در بازار بسیار متنوع است. عوامل مختلفی روی قیمت اثر میگذارند که مربوط به برند، جنس شارژر، توان، تعداد پورت و... است. ممکن است در بازار این دستگاه زیر 50 هزار تومان هم پیدا کنید. اما به طور معمول قیمت پنل خورشیدی اصل بالای 200 هزار تومان است. همچنین شارژرهایی که کارایی بیشتری دارند، ممکن است تا 900 هزار تومان هم قیمت داشته باشند. از این رو بسته به نیاز خود میتوانید در بازار قیمت شارژر خورشیدی همراه مختلفی را ببینید. برای اطمینان خاطر از کیفیت و قیمت شارژرها این دستگاه های کاربردی را می توانید از لوازم جانبی اصلی موبایل و تبلت خریداری کنید.

بهترین شارژر خورشیدی
برندهای مختلف معمولا کیفیتهای متفاوتی دارند. البته هر برندی دارای مزایا و معایبی است که در کنار هم تصمیمگیری را برای مشتری کمی سخت میکند. به همین علت نمیتوان گفت کدام مارک بهتر است. اما برخی از برندها عملکرد بهتری را از خود نشان میدهند و درصد ویژگیهای مثبت آنها نسبت به معایبی که دارند بیشتر است. مارکهایی مانند Goal zero، Voltaic، Joos Orange، Solio،instapark و... جزو برندهای هستند که اکثر مشتریان از آنها رضایت دارند و کیفیت خوبی در بدنه، باتری شارژر، قدرت تولید برق و... دارند. شارژرهای تک کابل و دو کابل در انواع مختلفی برای موبایل و تبلت وجود دارد. همچنین شارژرهایی که پورت گوشی و تبلت آیفون یا آیپد را دارند نیز در بین این شارژرها وجود دارند. بهترین شارژر خورشیدی ارزان از نوع سیلیکون تک کریستال و پلی کریستال وجود دارند که نوع تک کریستال به علت راحتی حرکت الکترونها در آن کارایی بیشتری دارند و دارای بازدهی بالاتری هم است. برخی از شارژرهای خورشیدی دارای باتریهای قابل شارژ هستند، که علاوه بر شارژ با انرژی خورشیدی با برق شهری نیز شارژ میشوند. این نوع شارژر برای مواقعی که دسترسی به انرژی خورشیدی محدود میشود مناسب است. معمولا این مدلها قیمت بالاتری دارند، زیرا در تمام اوقات میتوان از آن بهره برد و باطری با قابلیتهای بیشتری بر روی آن قرار داده شده است.
مزایا و معایب شارژر خورشیدی که باید بدانید
استفاده از این دستگاه یک سری مزایا و معایب دارد که به بررسی آنها میپردازیم.
مزایا خرید شارژر خورشیدی موبایل
- این شارژرها نیازی به مصرف برق ندارند و هزینههای جاری زندگی را بالا نمیبرند. همچنین با نور لامپ نیز قابل شارژ هستند ولی در این صورت مدت زمان شارژ طولانیتر میشود.
- این شارژر برای مناطقی که دسترسی به برق وجود ندارد و افرادی که در سفر هستند کاربرد زیادی دارد.
- انرژی خورشیدی سالم است و مشکلاتی مانند آلودگی محیط زیست و کمبود منابع انرژی را به دنبال ندارد.
معایب شارژر خورشیدی همراه
- یکی از معایب استفاده از این شارژرها تولید نکردن برق در شب یا مواقعی است که هوا ابری است. از این رو در صورتی که چندین روز هوا آفتابی نشود نمیتوان از آن استفاده کرد.
- برخی از برندها که کیفیت مطلوبی ندارند ممکن است پس از مدتی از کار بیافتند یا کار خود را به درستی انجام ندهند.
بیشتر بخوانید: راهنمای خرید شارژر دیواری


کاربرد شارژر خورشیدی پرتابل
شارژر های خورشیدی پرتابل به شارژری گفته میشود که میتوان آن را به راحتی حمل کرد و برای مسافرت یا قرار دادن آن در کیف سایز مناسبی دارد. شارژرهایی که ابعادی کوچک دارند و برای گوشی موبایل مناسب هستند جزو شارژرهای خورشیدی پرتابل هستند. شارژرهای خورشیدی نیز وجود دارند که برای استفادههای بزرگتر تهیه شدهاند و دارای باتری و پنل خورشیدی بزرگتری هستند. از این رو باید در مکانی خاص تعبیه شوند و قابل حمل نیستند. معمولا ظرفیت باتری این شارژر به مراتب بیشتر از شارژهای پرتابل است. هنگام خرید این دستگاه به پورت های آن دقت کنید.
شارژر خورشیدی چگونه شارژ می شود
نحوه استفاده از این دستگاه ساده است. برای این کار ابتدا باید شارژر، انرژی الکتریکی را در باتری خود ذخیره کند. باید دستگاه در آفتاب یا زیر نور لامپ قرار داده شود. بعد از شارژ، باتری با اتصال پورت به موبایل از طریق کابل مخصوص میتوان آن را شارژ کرد. همانطور که گفته شد برخی از دستگاهها قابلیت شارژ همزمان گوشی در مواقعی که شارژر در حال دریافت انرژی است هم دارند. چه وسایل دیگری را میتوان با شارژرها شارژ کرد؟ وسایلی که میتوان با این شارژرها شارژ کرد موبایل، تبلت و لپ تاپ هستند. البته باید دقت داشته باشید که پورت مناسب برای این دستگاهها بر روی شارژری که خریداری میکنید وجود داشته باشد. خرید شارژر خورشیدی موبایل فقط مختص به دستگاه موبایل نیست. بر اساس پورتهایی که در این شارژر تعبیه شده است میتوان تبلت، دستگاههای قابل شارژ مانند چراغ دستی، ریش تراش، اپیلاتور و... را هم شارژ کرد. همچنین به کمک رابطهای مختلف میتوان انواع دستگاهها را به این شارژر وصل کرد. از این رو نوع دستگاهی که شارژ میشود بستگی به کابل آن دارد. در زمان شارژ باید یک نکته دیگر نیز در نظر گرفته شود. دستگاهی که باطری آن نسبت به شارژر ظرفیت بیشتری دارد قابل شارژ با این دستگاه نیست.
بیشتر بخوانید: راهنمای خرید پایه نگهدارنده موبایل

شارژر خورشیدی موبایل چگونه کار می کند
در درون خود دارای یک مبدل انرژی است که انرژی حرارتی را به انرژی الکتریکی تبدیل میکند. شکل ظاهری این شارژر مانند یک پاور بانک است و دارای یک صفحه با سلولهای زیادی است که رنگ تیره دارند. که پنل خورشیدی نام دارد. در اصل پنل خورشیدی قسمتی از شارژر است که فوتونهای نور حاصل از اشعه خورشید یا نور لامپ را دریافت میکند و در این سلولها به دام میاندازد. انرژی حاصل از فوتونها باعث میشود تا الکترونها تحریک شوند و حرکت الکترونها در سیستم باعث ایجاد جریان برق میشود. برای کنترل و مدیریت جریان برق، چیپهای کنترولر یا مدارهای الکترونیکی طراحی شده است. این جریان در یک باتری ذخیره میشود که نقش یک شارژر را برای کاربر ایفا میکند تا در مواقع لزوم بتواند از انرژی الکتریکی برای شارژ دستگاههای الکترونیکی از جمله گوشی موبایل استفاده کند. که به آن شارژر خورشیدی موبایل گفته می شود. معمولا روی شارژرهای خورشیدی چراغهای ال ای دی وجود دارد که وضعیت باطری شارژر را نشان میدهد. این دستگاه همانطور که از نامش پیداست انرژی خود را از خورشید دریافت میکند. این دستگاه در سایزهای مختلف وجود دارد و کاربردیترین آنها دارای سایز کوچک است و معمولا ابعاد آن به اندازه یک گوشی موبایل است، ولی در عین حال کارایی بسیار بالایی دارد. در این دستگاه انرژی حاصل از اشعههای خورشیدی گرفته میشود و درون سیستم به انرژی الکتریکی تبدیل میشود. با وصل کردن شارژر با کابل به تلفن همراه میتوان انرژی تولید شده را به باطری گوشی انتقال داد و از این طریق به راحتی از یک انرژی رایگان و در دسترس استفاده کرد. قیمت شارژر خورشیدی بزرگ به تناسب از لپ تاپ ارزان تر است.
پورت این دستگاه را میتوان به دسته های مختلفی تقسیم کرد. برای استفاده دستگاههای مختلف مناسباند. هنگام خرید شارژر خورشیدی ارزان مدلی را انتخاب کنید که پورت دستگاه شما را پشتیبانی کند. برخی از انواع شارژرها با برق هم شارژ میشوند. از این رو برای روزهای بارانی نیز قابل استفاده هستند. باتری موجود در پنل خورشیدی از دو نوع لیتیوم یون و لیتیوم پلیمر است. که نوع پلیمر جدیدتر است و حجم و سایز کمتری دارد. تعدد دفعات شارژ شدن باتری در شارژر اهمیت دارد. این مشخصه بر روی کاتالوگ و بخش مشخصات فنی محصول نوشته شده است. برخی از شارژرها میتوانند همزمان که شارژ میشوند گوشی را هم شارژ کنند. البته ممکن است این کار برای گوشی و شارژر مضر باشد. بنابراین کنترل شارژر پنل خورشیدی از اهمیت بالایی برخوردار است. جنس بدنه و سلولهای شارژر در عملکرد آن مهم است. برخی از مدلها از جنس کریستال و برخی از جنس آمورف هستند. معمولا مونو کریستال رایجترین نوع این شارژر است.