خرید دستگاه پلاتر
پلاتر یا رسام، دستگاه چاپی است که میتوان با استفاده از آن تصاویر گرافیکی را چاپ کرد و بیشتر برای چاپ تصاویر عریض مانند انواع تابلوها، نقشههای صنعتی و... کاربرد دارد. از سوی دیگر به دلیل توانایی این دستگاه برای رسم انواع خط، دایره و سایر اشکال، در ترسیم انواع نقشههای فنی، معماری و تصاویر برداری نیز از آن استفاده میشود. کسانی که به طور معمول با این دستگاه سر و کار دارند به این مسئله نیز آگاه هستند که انواع مختلفی از این دستگاهها وجود دارند، اما تمام آنها کیفیت و کارایی مشابهی ندارند؛ بنابراین در هنگام خرید آن باید دقت کافی به خرج داده شود. چنانچه شما نیز قصد خرید این دستگاه را دارید اما در این زمینه اطلاعات کافی ندارید پیشنهاد میکنیم در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا شما را با زیر و بم خرید دستگاه پلاتر و انواع آن بیشتر آشنا کنیم.

قیمت دستگاه پلاتر در بازار
قیمت دستگاه پلاترها با توجه به برند، نوع کاربرد، ویژگیها و امکانات اختصاصی هر یک از آنها متفاوت است و نمیتوان قیمت مشخصی را برای آنها عنوان کرد با این حال به طور معمول یک دستگاه معمولی را میتوان از حدود قیمت حداقل 20 میلیون تومان خریداری کرد، اما در عین حال انواعی از دستگاه های گران قیمت نیز وجود دارند که قیمت روز انواع پلاتر بالاتر از 80 میلیون تومان دارند و در نهایت این بستگی به خود شما دارد که با توجه به بودجهای که دارید و کاربردی که از دستگاه خود انتظار دارید یکی از آنها را انتخاب کنید.
بیشتر بخوانید: راهنمای خرید پلاتر کانن

انواع دستگاه پلاتر
به طور کلی میتوان دستگاه ها را برا اساس نوع کاغذ مورد استفاده در دو دسته طبقه بندی کرد دستگاه های الکترواستاتیک که کاغذ خاصی با پوشش ویژه در آنها استفاده میشود و دسته دوم هستند که در آنها از کاغذ معمولی استفاده میشود. از دسته بندیهای دیگر دستگاه ها در فروشگاه همگامان پویا میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- دستگاه های جوهر افشان: این نوع دستگاه ها مشابه چاپگرهای جوهر افشان معمولی هستند که تصاویر را در اندازه های بزرگ چاپ میکنند و از توانایی ترسیم اشکال و حروف نیز برخوردارند.
- قلمی: دستگاه پلاتر قلمی بیشتر برای ترسیمهای بزرگ مناسب هستند و استفاده از آنها برای تهیه متن پیشنهاد نمیشود. عملکرد دستگاه های قلمی بدین صورت است که با استفاده از یک یا چند قلم رنگی، خطوط را روی کاغذ مورد استفاده یا هر رسانه شفاف دیگری رسم میکنند. نوع دیگری از دسته بندی ها بر اساس عرض آنها است که از این نظر نیز میتوان آن ها را در دو دسته عریض و کم عرض طبقه بندی کرد.