خرید تلفن رومیزی بی سیم و سیمی
در عصر جدید با گسترش و پیشرفت تکنولوژی، عموم مردم به این وسیله همراه و استفاده از آن روی آوردند، ولی هنوز نمیتوان از این دستگاه ثابت به خاطر امکاناتی که در برقراری تماس با کیفیت دارد و همچنین به صرفه بودن آن در هزینه مکالمه چشم پوشی کرد. شاید شما هم با وجود مارکها و امکانات مختلف هر گوشی با قیمتهای گوناگون، سردرگم و در انتخاب این دستگاه مناسب خود، دچار شک و تردید شده باشید. بهتر است قبل از خرید تلفن خوب نکاتی را در این رابطه بدانید تا بتوانید دستگاهی مناسب کارایی خود و با قیمت مناسب خریداری کنید. ما در این مطلب شما را با نکاتی که باید قبل از خرید این دستگاه بدانید آشنا میکنیم و بهترین مارکها را به شما معرفی و برای شما از قیمت آن در بازار خواهیم گفت. پس با ما همراه باشید.

قیمت تلفن در بازار
با توجه به نوع و امکاناتی که قبلا گفته شد در محدوده قیمتهای متفاوتی قرار دارند. مارک و برند این دستگاه ها هم در قیمت آنها بیتاثیر نیست. به طور کلی محدوده قیمت تلفن رومیزی سیمی از 100 هزار تومان تا 300 هزار تومان و دستگاه های بی سیم (تنها یک گوشی بی سیم) از 250 هزار تومان تا 800 هزار تومان است. برخی دستگاه های بی سیم به خاطر امکانات دستگاه پایه و یا داشتن دو دستگاه بی سیم قیمت بالاتری دارند. البته باید در نظر داشت نمونه های تحت شبکه به خاطر امکانات و ویژگیهای خاصشان، در محدوده قیمت بالاتری (بین 6 میلیون تا 9 میلیون) قرار دارند. این دسته از تلفنها امکاناتی مانند کنفرانس چندگانه، پشتیبانی از دو یا چند خط ارائه میدهند که برخی از این امکانات باید توسط مخابرات برروی خط شما فعال شود و نیازمند شبکه و زیرساخت متفاوتی است که میتوانید توسط متخصصین شبکه آن را برروی خط پیاده سازی و راه اندازی کنید. برای خرید تلفن با بهترین قیمت می توانید با بخش فروش فروشگاه لوازم دیجیتال همگامان پویا تماس حاصل نمایید.
بیشتر بخوانید: راهنمای خرید تلفن پاناسونیک
آشنایی با انواع تلفن
این دستگاه ها انواع متفاوتی دارد که هرکدام معایب و مزایا خود را دارد. محیط و نوع کار شما در انتخاب نوع آن ها تاثیرگذار است که در ذیل به شرح آن پرداختیم.
- ثابت سیمی: این دسته از قدیمیترین سبک گوشی در خرید تلفن رومیزی ارزان است. اگرچه این دسته ها مانند قبل محبوب نیستند، ولی هرخانهای باید یک دستگاه باسیم به عنوان یک اتصال امن داشته باشد. محدودیت این دستگاه ها در جا به جایی هنگام مکالمه است، ولی کارکرد این دسته در هنگام نبود برق را هم میتوان به عنوان یک مزیت برتر این دستگاهها نام برد. این دسته برای استفاده در محلهای اداری هم مناسب است.
- بی سیم: شاید استقبال عموم مردم از این دسته به خاطر امکان راه رفتن و جا به جایی در هنگام مکالمه باشد. این دسته بر روی یک پایه برای شارژ قرار میگیرد. دستگاههای پایه بر اساس سری ساخت، امکانات متفاوتی دارند. بعضی از دستگاه های پایه علاوه بر قابلیت شارژ گوشی سیار، قابلیت شماره گیری به صورت مجزا را نیز دارند. برخی دستگاه های بی سیم با یک دستگاه ثابت سیمی و برخی با یک دستگاه بی سیم دیگر ارائه میشوند. اینکه شما چه تعداد دستگاه برای منزل یا محل کار خود خریداری کنید و از نمونه های بی سیم یا سیمی استفاده کنید به عوامل متفاوتی حتی قیمت تلفن رومیزی بی سیم یا سیمی وابسته است. استفاده از یک گوشی ثابت سیمی این مورد را به شما تضمین میکند در صورت رفتن برق و یا شارژ نداشتن دستگاه بی سیم، میتوانید از آن استفاده کنید. اگر محل اداری یا منزل شما بزرگ است شاید بهتر باشد علاوه بر یک دستگاه ثابت سیمی، چند دستگاه بی سیم بر حسب نیاز خود خریداری کنید. بنابراین میتوان گفت عواملی که بر تعداد و نوع دستگاه انتخابی شما تاثیر گذار است عبارتند از: نوع محل(اداری، خانگی)؛ متراژ محل مورد نظر.